Search This Blog

Saturday, December 3, 2016

Потписи за двојазичноста

ШОК ЗА РЕЖИМОТ: Еве кој го потпишал законот за јазици со кој Албанскиот јазик е официјален во Македонија!

Објавено на 03.12.2016 во 19:55:42 часот | Македонија

No comments:

Post a Comment