Search This Blog

Monday, July 17, 2017

Избугарено семе

ДИГИТАЛЕН РЕЧНИК НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИКизбугарат
Вид збор: Глагол, свршен
Англиски: spoil Албански: prish
Примери:

No comments:

Post a Comment