Search This Blog

Sunday, July 31, 2016

Неке чињенице о Вуку:

Дали можда можете да насетитие ко нам подвоји језик ...те га поцепа на делове ?

Има и оваквих приступа с којим се и те како слажем ...


Преузето :

“По чијем налогу је масон Вук Караџић преправљао нашу азбуку да се сада скоро и не разумемо са браћом Русима, као ни наше свештенике на Богослужењу?

П.с. Неке чињенице о Вуку:

1.-Вука Караџића и Ану Краус „венчао” је такозвани „свештеник” Фердинад Фис у „цркви” латинске јереси Светог Рока у Бечу, 28-ог јануара 1818. по шокачком календару.

2.-Вуков такозвани „кум” био је нико други до Главни Цензор(ако неко не зна шта је то, нека се распита) целог аустријског римокатоличког царства, задрти римокатолик, Јернеј Копитар. Иначе зна се да је титула аустриског цара била „римокатоличко величанство”.

3.-Секта римокатоличке латинске јереси НИЈЕ у оно време дозвољавала такозвано „венчање” између младенаца различитих конфесија. Само припадницима секте је било дозвољено да се „венчају” у њиховој „цркви”, те је свако ко је то желео МОРАО најпре да ступи у римокатоличку секту, па тек онда да уђе у „брак” са римокатоликом.

4.-Тек после 1960.-их Други Ватикански Концил допушта мешовите бракове и то изгледа само и једино због познатог прозелитизма римокатоличке јереси латинске...’’

Свевлад НемањићСАКРИВЕНА ИСТОРИЈА
3 мај во близина на Belgrade, Serbia ·

линк :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=785081631626601&set=gm.772204282916936&type=3&theater

No comments:

Post a Comment